skip to Main Content

Expertise

Een frisse blik op de financieringsmix voor culturele instellingen

Merel Schrijvers

Een goede financieringsmix voor culturele instellingen

MET WIE WERK IK?

Ik ben er voor elke culturele instelling die behoefte heeft aan een frisse blik op de financieringsmix. Van voorstelling tot festival, van museum tot dansgezelschap. Ik kijk met u mee hoe we uw organisatie optimaal kunnen financieren en het maximale kunnen halen uit de beschikbare middelen én het netwerk van uw organisatie.

MIJN TARIEF
Mijn tarief is afhankelijk van de complexiteit en de duur van de opdracht. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

FONDSENWERVING
Fondsenwerving is een vak apart, er komt veel bij kijken. Van het selecteren van de fondsen en het schrijven van de subsidieaanvraag tot het zorgdragen voor een correcte afhandeling inclusief afrekening. Ik kan u hierbij ondersteunen of het traject overnemen.

CROWDFUNDING
Een bekend begrip. Hoe zet u dit traject in gang? Met welk doel? En hoe zorgt u voor zoveel mogelijk donateurs? Samen bekijken we de mogelijkheden.

VRIENDENWERVING
Door een vast bedrag per jaar te doneren ondersteunen vrienden uw organisatie. Waar vindt u deze vrienden? En hoe bindt u ze aan uw organisatie? Ik kijk met u mee!

MAJOR DONORS
Major donors doneren jaarlijks en voor een langere periode een substantieel bedrag aan uw organisatie. Waar vindt u deze major donors? En hoe bindt u hen voor de langere termijn? Met mijn jarenlange ervaring bij o.a. het Teylers Museum en het Centraal Museum ondersteun ik u bij het werven en binden van deze major donors.

PARTNERSHIPS
Een partnership is de ultieme verbintenis tussen u en uw sponsor. Wie is een passende sponsor? Hoe pakt u dit aan? En hoe legt u dit vast? Welke kansen en risico’s zijn hieraan verbonden? Ik begeleid en ondersteun u in dit traject.

Portretfotografie: Jelle Verhoeks

CONTACT

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neemt u dan gerust contact met mij op.
Ik ga graag met u in gesprek.

Merel Schrijvers
Tel: +31 (0)6 58015931
E-mail: merel@merelschrijvers.nl

Back To Top